Gå till innehåll
Siggesta Ryttare
Siggesta Ryttare

Interna tävlingar/Klubbtävlingar

Här finns information om de klubbtävlingar som anordnas och du hittar Proposition, Ryttarmeddelande och Startlista här när tävlingsdagen närmar sig.

Pay-and-jump 30/12, anordnad i samarbete med Stall Siggesta.

Pay and jump- anmälan öppnar 12/12 för elever och uppstallade. Ekipage utifrån från 16/12 i mån av plats.

Du rider fram självständigt och hoppar sedan en bana, deltagarrosett kan köpas oavsett resultat. Vi kommer troligen att rida fram tillsammans i mindre grupper i ridhuset, varför antalet starter kan komma att begränsas. Du som rider i K3 och uppåt kan anmäla på en häst som du har hoppat på lektion (stäm av lämplig häst med din instruktör). Om du velat vara med och tävla under året men inte fått plats, kontakta Kattis innan anmälan öppnar så kan du få förtur att anmäla. Detta är en heldagsaktivitet och alla som är med hjälps åt att bygga fram och bort bana samt som funktionärer. Kostnad 100 kr i anmälningsavgift till Siggesta Ryttare, hästhyra 350 kr/ponny och 375 kr/häst. Anmälan till kattis@stallsiggesta.se. Mer information löpande på Facebook Siggesta Ryttare.

 
 


 

 

 


 


Vill du veta mer hur en tävling går till och hur man börjar tävla så titta in på RFs hemsida gällande tävlingar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Publicerad: 2022-11-05

Senast uppdaterad: 2023-12-21

Författare: Elin Ingerby

Senast ändrad av: Elin Ingerby

Sponsorer

Besöksadress

Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Postadress

Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Kontakta oss


madelene@gigsforher.se