Gå till innehåll
Siggesta Ryttare
Siggesta Ryttare

Sök eller nominera till SiR Stipendie!

Siggesta Ryttare ger ut stipendier för två kategorier: Årets Stallkompis och Lyft till utveckling inom ridsporten

Styrelsen har avsatt en fond för att kunna premiera framstående unga personer inom klubben. Detta för att en klubbmedlem ska ges möjligheten att utvecklas inom ridsporten samt premieras som god förebild och bra vän. Det finns två kategorier att ansöka/nominera inom:
- Ansökan för stipendium för att bla kunna utveckla sig i gott horsemanship och fortutbildning.
- Nominering för bästa stallkompis

Det går fint att söka själv eller att nominera någon annan. Barn, ungdom samt ung vuxen upp till 25 år kan söka stipendiumet. Maila in din ansökan/nominering samt motivering till madelene@gigsforher.se senast 28 januari.
Kommittén, bestående av tre styrelsemedlemmar från SiR samt en medlem från Usek, beslutar vilken nominerad/sökande som får stödet från fonden. Beslutet kommer delges i samband med årsmötet i början på nästa år.

Publicerad: 2023-12-16

Senast uppdaterad: 2023-12-16

Författare: Elin Ingerby

Sponsorer

Besöksadress

Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Postadress

Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Kontakta oss


foreningensiggestaryttare@gmail.com