Hoppa till sidans innehåll

USEK


Välkommen till Siggestas Ungdomssektions sida!

Vi i Ungdomssektionen jobbar för att få en bra sammanhållning i stallet, att alla ska känna sig välkomna. Vårat främsta mål är att bygga kontakter, mellan både undomar som yngre barn. Att alla ska känna sig sedda. Och såklart att vi ska kunna ha en massa roligt tillsammans. Vilket vi försöker och jobbar mot genom olika aktiviteter som t.ex. spökrundor, rykt Km, övernattningar, teorilektioner, Km i käpphästhoppning, ungdomskvällar, äggjakt och en massa annat kul.

Vi som håller i aktiviteterna är delar ur styrelsen, vi har av ansvarstagande skäl gemensamt bestämt att ledare på aktiviteter skall vara över 13 år. De flesta av oss har också genomgått någon form av ungdomsledar utbildning.

Läser man på Svenska Ridsportsförbundets hemsida kan man där läsa "alla medlemmar i klubben under 26 år är automatiskt med i klubbens ungdomssektion". Och detta gäller självklart Siggesta också. Men vi är ett gäng som sitter i det vi kallar styrelsen. Det är oss som ni ser som ledare på aktiviteterna. Så det är vi som bestämmer vilka aktiviteter vi vill genomföra, vad vi ska hitta på men är alltid öppna för era förslag och önskemål.

Styrelsen väljs varje år på årsmötet, men man kan gå med och gå ur USEK Styrelsen i början av varje termin. På årsmötet är alla i ungdomssektionen välkomna, dvs alla under 26 år. Då väljer vi ordförande, sekreterare och alla andra som sitter i styrelsen.

Känner du att du skulle vilja vara med i vår styrelse? Du är varmt välkommen att prata med någon av oss i början av varje termin så lovar vi att ta upp detta!

Vi försöker att hitta på så roliga aktiviteter vi bara kan till er och vi tar varmt emot olika förslag! Ta tag i någon av oss i stallet och berätta om din idé.

 Vi är alltså helt vanliga tjejer i olika åldrar som brinner för hästar! 


Vi som är med i USEK 2019:

Lina Berglund: Ordförande
Rebecka Svantesson: Vice ordförande
Hanna Berglund: Sekreterare 
Tindra Möller: Kassör

Övriga poster i USEK:
Nova Jalmebro
Ella Axenfalk
Faye Sweet
Hannah Lindh
Kyra Öhlin
Melissa Rosenqvist
Anna Löfstrand
Tindra Möller
Märta Trolle
Amanda Romson

Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:03 Skribent: Amanda Eriksson

Skärmavbild 2013-05-20 kl. 22.06.45

2022  Kalender
17 April Siggesta Ritten (klubb)
 1 Maj  Lok/reg dressyr häst
22 Maj Städdag!
 26 Maj KM Dressyr (klubb)
 6 Juni  KM Hoppning (klubb)
 2 Juli  Lok hoppning ponny
6 Novmber Halloweenhoppning (klubb)

Postadress:
Föreningen Siggesta Ryttare - Ridsport
Madelene Lettman Persson, Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Besöksadress:
Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Kontakt:
Tel: +46857024350
E-post: madelene@gigsforher....