Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2022


Dags att betala medlemsavgiften 2022!
Observera att alla som rider på Siggesta måste vara medlemmar i föreningen. Medlemskapet ger rätt till en försäkring som föreningen har tecknat. 

Från och med 1 januari 2018 gäller ny rutin i olycksfallsförsäkringen. Den som har råkat ut för en olycka ringer själv till folksam.se/ridsport och anmäler skadan. Tidigare sköttes det av föreningen.  

För att kunna registrera dig som medlem krävs att du anger följande vid inbetalningen:
* Namn 
* Personnummer (10-siffrigt)
* E-postadress

Utan ditt personnummer kan vi inte registrera dig som medlem och får då heller inte tillgång till försäkringen.
Har du utländskt personnummer eller har skyddad identitet kontaktar du Madelene Lettman Persson via mail: This is a mailto link
Observera att ridskolan och föreningen har olika konton.

Senioravgift (för de födda 2002 eller tidigare)    395 kr
Junioravgift  för de födda 2003 och senare)    345 kr
Stödjandeavgift (för dig som vill stödja föreningen)    100 kr

Bankgiro: 5120-6027

Föreningar som är kopplade till Ridsportförbundet, som SiR, är ålagda att ha kalenderår på medlemskap och försäkringen, så medlemskapet gäller från 1 jan till 31 dec.    

Vad är skillnaden mellan att betala ridavgiften och medlemskapet i ridklubben? Är jag inte automatiskt medlem när jag betalat för mina ridlektioner?

Ridskolan drivs i privat regi av Stall Siggesta som ägs av Anne Sjöholm och Elin Lundgren. Ridklubben, Siggesta Ryttare, är en ideell förening. Ridavgiften betalar för de lektioner som du eller någon familjemedlem rider. Den betalas varje termin och går till att betala hästarnas mat, hovslagare, stallhyran, löner till de anställda mm.

Medlemsavgiften gäller ridklubben. Alla som rider på ridskolan måste vara medlemmar i ridklubben och betala medlemsavgiften. Det är väldigt viktigt därför att genom att betala medlemsavgiften är personen försäkrad i all vistelse i stallet och under ridningen.  Vi ser gärna att alla de familjemedlemmar som vistas i stallet betalar medlemsavgiften för att även de ska vara försäkrade. 

Med medlemskapet i ridklubben får du också tidningen Häst & Ryttare 10 gånger per år och rätten att lösa tävlingslicens (en sådan behövs när man ska tävla utanför Siggesta Gård.)

En del av medlemsavgiften går till Ridsportförbundet som bland annat har i uppgift att vidareutveckla ridsporten.  En del till försäkringspremier och resterande del av medlemsavgiften går till ridklubben och gör det möjligt att anordna våra aktiviteter. Styrelsen arbetar ideellt och får ingen ekonomisk ersättning.

Vi i styrelsen hälsar dig välkommen till Siggesta Ryttare och ser fram ett spännande och lärorikt 2022!

 

Uppdaterad: 16 APR 2018 20:52 Skribent: Amanda Eriksson

Skärmavbild 2013-05-20 kl. 22.06.45

2022  Kalender
17 April Siggesta Ritten (klubb)
 1 Maj  Lok/reg dressyr häst
22 Maj Städdag!
 26 Maj KM Dressyr (klubb)
 6 Juni  KM Hoppning (klubb)
 2 Juli  Lok hoppning ponny
6 Novmber Halloweenhoppning (klubb)

Postadress:
Föreningen Siggesta Ryttare - Ridsport
Madelene Lettman Persson, Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Besöksadress:
Stall Siggesta, Siggesta Gård
13990 Värmdö

Kontakt:
Tel: +46857024350
E-post: madelene@gigsforher....